Nmbrs®: een complete, handige en online salarissoftware

Securex maakt gebruik van Nmbrs® voor het beheer van uw salarisadministratie. Deze gespecialiseerde online HR-software is eenvoudig in het gebruik en een betrouwbare bron van informatie. Uw lonen worden tijdig berekend én u voldoet steeds aan de wet- en regelgeving.

Voordelen van de software

Volledig online pakket

  • Geen papierwerk
  • Gegevens 24/7 beschikbaar
  • Beveiligde omgeving
  • Automatische updates  

Gebruiksvriendelijk

Het systeem wijst zichzelf uit. Een halve dag opleiding en u kunt aan de slag.

Enkel toegang tot gekozen diensten

U ziet enkel de functionaliteiten die in het dienstenpakket van uw keuze zitten. Securex geeft u in Nmbrs® toegang tot de diensten die u nodig heeft, de overige diensten ziet u niet. Zo ontstaat er geen verwarring door applicaties die u niet gebruikt

Makkelijk te koppel met andere applicaties (boekhoudpakketten, ERP-systemen Recruitmentsoftware, …)

Efficiënt

Nmbrs® verwerkt gegevens snel en correctSnelle verwerking van gegevens dankzij automatische controles, het koppelen van taken (workflow), mutatieformulieren en koppelingen naar andere systemen. Dit scheelt kostbare tijd en minimaliseert de kans op fouten.

Wilt u uw salarisadministratie ook zorgeloos uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u uw salarisadministratie ook zorgeloos uitbesteden? Neem contact op en wij maken voor u een vrijblijvende offerte.