Securex neemt Van Deelen Salaris over

Brussel, 11 januari 2016 – De Groep Securex heeft het HR-bedrijf Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadviezen overgenomen. Van Deelen Salaris is gespecialiseerd in het verzorgen van payroll en het adviseren van werkgevers over salaris- en HR-aangelegenheden. Met deze overname, die de positie van Securex als internationale dienstverlener verstevigt, beoogt Securex een nog betere HR-dienstverlening en klantgerichtheid in Nederland.

Internationale groei en ontwikkeling

Van Deelen Salaris is net als Securex gespecialiseerd in payroll en HR-advies aan werkgevers. Beide bedrijven hebben vergelijkbare activiteiten en expertise in huis. Bovendien dragen ze dezelfde waarden hoog in het vaandel: kwaliteit, klantgerichtheid, bereikbaarheid, maatwerk en persoonlijk klantencontact zijn sleutelbegrippen.

Kristof Benoit, country manager voor Securex Nederland: “De overname van het Nederlandse Van Deelen Salaris past volledig binnen de strategie van Securex rond internationale ontwikkeling en groei. Nederland is namelijk een belangrijke groeimarkt voor Securex. De keuze voor Van Deelen Salaris lag dan ook voor de hand: de grootte van het bedrijf, de expertise, activiteiten en de bedrijfscultuur sluiten perfect aan bij Securex. Dit biedt ons de mogelijkheid om de vooropgestelde groei te realiseren.”

Klanten en kwaliteit centraal

Concreet nam Securex per 1 januari 2016 alle activiteiten van Van Deelen Salaris over. De 20-tal salarisspecialisten die er werken, houden hun post in het Nederlandse Wijchen. Oprichter Theo van Deelen blijft actief als commercieel directeur. Ook voor de klanten verandert er momenteel niets en wordt continuïteit in de dienstverlening verzekerd.

Theo van Deelen, “Ik ben zeer verheugd over de succesvolle overname van mijn bedrijf. De keuze voor Securex was ook voor mij een weloverwogen beslissing. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van alle medewerkers en klanten in goede handen is.”

Informatie over Van Deelen Salarisadministraties en Personeelsadviezen

Theo van Deelen richtte het bedrijf op in 1997 en liet het uitgroeien tot een stabiele onderneming met een 20-tal salarisspecialisten. Van Deelen verzorgt voor zo’n 1600 bedrijven de salarisadministratie met bijbehorende zaken, hetgeen neerkomt op de salarisverwerking van circa 10.000 werknemers per maand. Daarnaast is het adviseren en begeleiden van werkgevers een belangrijke taak. De grootte van de klanten varieert van 1 tot 400 werknemers.