App-dienstverlening

Om een volledige dienst te kunnen leveren is software essentieel. Zo maakt Securex gebruik van verschillende HR-salaris applicaties, maar maken onze klanten ook gebruik van verschillende software oplossingen. Onze App-dienstverlening helpt om de verschillende applicaties te integreren, maar adviseert ook de klant bij de aanschaf van bedrijfsoplossingen.

Applicaties in eigen beheer

Naast dat wij veel verschillende applicaties kunnen integreren beheren wij zelf ook vooruitstrevende oplossingen, hierbij een overzicht:

  • Nmbrs: onze HR-salarisoplossing.
  • Securex Benefit Shop: IKB & LBB registratie oplossing
  • Stiply: online en digitaal ondertekenen
  • Dotweb: verzuim applicatie

Nmbrs App Store

Salarisdata is de meest waardevolle HR-data van een organisatie. Deze data wordt elke maand bijgewerkt en de juistheid van deze data is van groot belang. Onze salarisapplicatie integreert met vele soorten applicaties, benieuwd naar welke? Zie hier een overzicht in de “App-store”

 

Neem contact op met Paul voor vragen over de App-dienstverlening!

Paul Spanjaard

Integration Officer

Gebruik je binnen jouw organisatie meerdere systemen naast elkaar en wil je deze koppelen aan jouw salarisadministratie? Wij helpen je graag verder met het onderzoeken van de mogelijkheden en het integreren van deze systemen. Tevens kunnen wij je helpen bij de zoektocht naar nieuwe software die je wil gaan gebruiken binnen jouw organisatie!