Juridisch advies

Securex staat je bij, helpt je bij en informeert je over alle juridische aspecten waar je binnen jouw organisatie mee in aanraking komt. Wij helpen je bij het opstellen van jouw juridische documenten zoals contracten, overeenkomsten of reglementen. Onze juridische adviseurs begeleiden je in jouw relatie met jouw medewerkers en zorgen voor de begeleiding die je nodig hebt

Simulaties en berekeningen van je HR-cijfers

Salariskosten, arbeidsvoorwaarden, transitievergoedingen, pensioenberekeningen, etc. behoren tot de vele cijfers die je in je HR-beleid tegenkomt. Wij ondersteunen berekeningen en simulaties en ontlasten jouw HR-afdeling van deze taken. Taken die wij kunnen uitvoeren zijn;

  • Algemeen Juridisch advies
  • Arbeidsovereenkomst
  • Arbeidsovereenkomst screenen
  • Het maken van sjablonen
  • Beëindigingsovereenkomst
  • Gebruiksovereenkomst
  • Ontslagprocedure begeleiden/verzorgen
Begeleiden en aanvragen van de NOW regeling (Covid-19)

​Als ondernemer zit je waarschijnlijk met heel wat vragen en onzekerheden, niet alleen voor jezelf en jouw bedrijf maar ook voor jouw medewerkers. Het nemen van de juiste maatregelen en een goede voorbereiding zijn van groot belang.

Securex helpt je graag bij het toelichten van de verschillende NOW regelingen, of je in aanmerkingen komt voor subsidie, en bij het aanvragen van deze subsidie.

Neem contact met ons op.
Neem contact op met Marco voor vragen over de juridische dienstverlening!
Juridisch advies
Marco Wolfsen

Juridisch Adviseur

Advies nodig bij het opstellen van overeenkomsten, omgaan met conflicten of ontslagzaken? De Legal Advisors van Securex zijn hierin gespecialiseerd en werken vanuit de gedachte: “wat levert het de cliënt op in plaats van wat het kost.” Onze toegevoegde waarde is dat wij niet alleen kennis van het arbeidsrecht bezitten maar ook thuis zijn in salaris- en loonbelastingwetgeving. Zo overzien wij een veel breder vlak waardoor wij optimaal kunnen adviseren.

Marco Wolfsen