Nmbrs koppelingen en integraties

De loonstrookjes van je medewerkers horen altijd correct te zijn. Klopt er iets niet, dan hoor je je werknemer daar vaak direct over. En terecht, het kan diegene tenslotte direct in de portemonnee raken. Daarom móéten de salarisdata altijd kloppen. Salarisdata is een verzamelnaam voor alle HR-gegevens van je medewerkers, van leeftijd en adres tot contractvorm en verzuimgegevens. En als de salarisdata altijd kloppen, kunnen andere systemen daar dan niet van meeprofiteren?  

Profiteren van altijd kloppende salarisdata

Het antwoord: ja, andere systemen kunnen zeker meeprofiteren van de salarisdata. Dit doe je door systemen die jij gebruikt in jouw organisatie met elkaar te koppelen aan Nmbrs. Hiermee zorg je ervoor dat de verschillende systemen die jij gebruikt de data vanuit één bron halen. De voordelen: 

 1. Zorg voor Tijdsbesparing. Door het koppelen van je systemen voorkom je dubbel werk. Bijvoorbeeld: Medewerkers moeten vaak in tal van systemen worden aan- en afgemeld, en als er dan weer een wijziging is in de gegevens, moet ook dat weer overal worden aangepast. Door de koppeling met Visma Nmbrs worden de gegevens automatisch aangepast en hoef je ze maar in één systeem door te voeren. 
 2. Voorkom fouten. Doordat je een salariswijziging, roosterwijziging of verhuizing maar één keer hoeft door te voeren, en dus het aantal handmatige handelingen vermindert, voorkom je de kans op fouten. 
 3. Je gegevens zijn altijd up-to-date. De salarisdata worden maandelijks gecheckt door je salarisverwerker, de Belastingdienst en de pensioenfondsen. Door het koppelen van je systemen synchroniseer je deze gegevens met je andere softwareoplossingen, waardoor je gegevens in alle systemen altijd kloppend en up-to-date zijn. 
Vertel me meer!

Waarmee koppelen we?

Wij kunnen Visma Nmbrs (en dus jouw salarisdata) koppelen met: 

 • Boekhoudpakketten 
 • Verzuimapplicaties 
 • Arbodiensten 
 • Tijdregistratiesystemen 
 • Pensioenverzekeraars 
 • Human Resources 
 • ERP applicaties 
 • Planningsystemen 
 • Ziekteverzuimverzekeringen 

In de Nmbrs App store kun je zien met welke softwareoplossingen Visma Nmbrs al koppelt. Staat jouw systeem er niet tussen? 

Neem dan hier contact met ons op!

Integraties en koppelingen door Nmbrs API

API is een term die je wellicht vaker voorbij ziet komen wanneer er wordt gesproken over koppelingen tussen applicaties. Een API (Application Programming Interface) is een software-interface (of een set instructies) die het mogelijk maakt dat twee applicaties onderling kunnen communiceren. Door middel van de Nmbrs API is het dus mogelijk om applicaties te laten samenwerken met de Visma Nmbrs applicatie. Dit betekent concreet dat jij door middel van de Nmbrs API kunt profiteren van de voordelen van het koppelen van jouw systemen. 

De juiste softwareoplossing voor jouw bedrijf

Gebruik jij verouderde of niet toereikende software? Of houd je de administratie, vakantieplanning en tijdregistratie nog bij in een Excel-bestand? Tijd voor een beter systeem. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een passende softwareoplossing, welke echt aansluit bij de behoefte van jouw organisatie.   

Wij denken na over het nut van bepaalde toevoegingen. Niet iedere optie is namelijk ook écht een toevoeging. Zo kunnen wij voor jou een sparringpartner zijn! 

Wil jij even sparren? 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Applicaties in eigen beheer

Naast dat wij veel verschillende applicaties kunnen integreren beheren wij zelf ook vooruitstrevende oplossingen, hierbij een overzicht:

 • Nmbrs: onze HR-salarisoplossing.
 • Securex Benefit Shop: IKB & LBB registratie oplossing
 • Stiply: online en digitaal ondertekenen
 • Dotweb: verzuim applicatie

Nog meer winst halen uit je salarisdata

Je HR-afdeling in een overzicht duidelijk en gemakkelijk inzichtelijk? Vanuit de salarisdata creëren wij HR-rapportages en dashboards, welke periodiek aangeleverd worden of altijd realtime inzichtelijk zijn.  

 

HR Data Rapportages en Dashboards

Optimaal gebruik maken van Visma Nmbrs

Het gevoel dat er meer mogelijk is met Visma Nmbrs, maar je weet niet waar je moet beginnen? Of wat er dan precies mogelijk is? Onze Nmbrs Consultants helpen jou met het optimaal implementeren van de functionaliteiten binnen Visma Nmbrs. 

 

Bekijk de dienst