Online HR software van Securex: Visma Nmbrs

Nmbrs Consultancy is een HR-Tech dienstverlening met de kennis en ervaring over alle beschikbare HR-functionaliteiten binnen de Nmbrs software. Zo implementeren en onderhouden we jouw HR-processen optimaal. Jouw werkprocessen staan centraal bij de inrichting van onder andere verlof- en verzuimmodules tot het ondertekenen van HR-documenten. Met deze HR software profiteer je van een gebruiksvriendelijk HR-systeem met onder andere functionaliteiten voor salarisverwerking, on- en offboarding van medewerkers en het veilig en centraal verwerken van persoonsgegevens. Daarnaast is Nmbrs via een speciale app altijd toegankelijk voor jouw medewerkers.

Voordelen van Nmbrs

We denken graag met je mee over de mogelijkheden die Nmbrs jouw HR-afdeling biedt. De algemene kracht van de Nmbrs software is de verbinding tussen standaard HR-functionaliteiten en salarisverwerking. Nmbrs verwerkt data van alle functionaliteiten zodat er een efficiënte, papierloze samenwerking ontstaat tussen bijvoorbeeld salaris en verlof.

Als belangrijk(e) motivator en beloningsysteem voor jouw medewerkers, moet salarisdata altijd kloppen. Deze en andere data zijn te allen tijde inzichtelijk voor zowel werkgever als werknemer, en kan worden gebruikt voor o.a. het opstellen van contracten, het personeelshandboek en andere verstrekkingen. Ook niet onbelangrijk is dat HR software Nmbrs jouw organisatie ondersteunt bij een succesvolle digitale transformatie.

Nmbrs Consultancy

Securex Nederland heeft al jaren een verregaande samenwerking met de HR- & salarisadministratie software Nmbrs. Door als eerste van de grotere HR-salarisdienstverleners in Nederland zowel loonadministratie als de belangrijkste HR-processen aan te bieden op één centraal platform, creëert Securex een primeur voor de Nederlandse markt. De uitgebreide samenwerking met Nmbrs zorgt ervoor dat organisaties die met Securex werken meer efficiëntie, overzicht en inzichten krijgen in hun HR-processen wanneer zij gebruik maken van onze oplossingen.

Welke functionaliteiten heeft de HR software van Nmbrs?

Jouw HR-afdeling profiteert met Nmbrs van één centraal systeem waarin alle belangrijke HR-functionaliteiten en de altijd essentiële salarisverwerking samenkomen. Daarmee heb je real-time inzicht in de meest up-to-date én correcte data van jouw medewerkers. Zo komen de typische HR- en salarisprocessen in één omgeving samen. Deze processen zijn natuurlijk al onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar door deze ook nog eens te centraliseren kan jouw HR-afdeling echt optimaal werken.

Een goed voorbeeld van het samenkomen van deze processen is in geval van ziekte of verlof van een werknemer. Dit typische HR-proces wordt geregistreerd in de Nmbrs HR software en heeft direct effect op de salarisadministratie. Andere HR-functionaliteiten die je terugvindt in de Nmbrs software zijn:

  • Verlof- en verzuimmodule
  • Document Generator en digitale ondertekening
  • Digitaal Dossier – verstrekkingen, verzekeringen, opleidingen en ongevallendossier
  • Beoordeling en Functioneren
  • HR-Workflows van sollicitaties tot exit.
  • HR-signalen

Nmbrs support vanuit Securex

Wat biedt Securex jou wat Nmbrs zelf niet aanbiedt? Wij gaan verder daar waar Nmbrs stopt. Met onze Nmbrs implementatie-consultants bieden wij de expertise die nodig is om het optimale te halen uit jouw HR-afhandeling met Nmbrs software. Dit bieden we aan voor bestaande Securex klanten, maar ook voor nieuwe partijen die (nog) niet aangesloten zijn bij Securex. De support die we jou bieden bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

Jouw HR software richt je het beste in met Securex

Wil jij ook kunnen vertrouwen op een altijd correcte en beschikbare HR- en salarisadministratie software? Nmbrs biedt jou een centrale plek waarin alle belangrijke HR-processen en salarisafhandeling samenkomen. Zo werkt jouw HR-afdeling efficiënt en heb je iedere maand tevreden medewerkers. Ook benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je graag jouw salarisadministratie uitbesteden? Maak vooral vrijblijvend een afspraak , dan laten we je zien welke toegevoegde waarde onze online HR software jouw bedrijf te bieden heeft.

Neem contact op met Steven, Joey of Suzan voor vragen over Nmbrs consultancy!

Steven Roovers

Nmbrs Visma Consultant

Suzan van den Elzen

Nmbrs Visma Consultant

benieuwd of we ook jouw HR-administratie verder kunnen optimaliseren? Samen met jou ontdekken we graag of we terugkerende werkzaamheden verder kunnen digitaliseren en hoe we jullie medewerkers en managers ook in de HR-processen kunnen betrekken. Bel ons gerust!