Agrarisch

In de agrarische sector zijn de dagen in de weekenden hetzelfde als de dagen doordeweeks. Het vee moet verzorgd worden, en ook het land moet onderhouden worden. Het 8 uurjournaal wordt niet alleen gekeken voor alweer nieuwe wet- en regelgeving voor veehouderij en landbouw, maar vooral om te weten hoe het weer er morgen uitziet. In Securex vind je een partner die rekening houdt met jouw werkomstandigheden, en verder kijkt dan alleen de perfecte salarisstrook. 

Waar jij kan genieten van het werken op je agrarische bedrijf genieten wij van jou volledig te ontzorgen op HR-gebied. Wij houden rekening met de seizoenen en dus met jouw planning, wij hebben de focus op het beheer en de verloning van jouw personeel. Onze softwareoplossingen zijn helemaal op jouw sector afgestemd. Wij nemen een aantal taken van je over en zorgen ervoor dat je personeelsbeheer in orde is met de wetgeving. En onze gebruiksvriendelijke software maakt uw administratie veel eenvoudiger!  

Speciaal voor jou in onze stal: veel kennis over personeelsplanning, -beheer & verloning: 

  • Jouw persoonlijke salaris team met kennis van de agrarische sector zorgt voor jouw maandelijkse salarisberekening. 
  • Vandaag iemand aannemen en direct beginnen met werken? Geen probleem, wij begrijpen de (tijdelijke) werkdruk.  
  • Onze slimme functionaliteiten, beschikbaar in verschillende talen, helpen je om jouw tijdelijke krachten op een correcte wijze te informeren.  
  • Nmbrs, een eenvoudig en gebruiksvriendelijk applicatie voor je personeels- en salarisadministratie. Een allesomvattende tool die je ondersteunt in het organiseren van je gehele HR-administratie. Dankzij de ESS (medewerker app) kunnen uw medewerkers gemakkelijk hun gegevens raadplegen of hun verlof aanvragen. 
  • Onze App-dienstverlening onderzoekt of je bestaande tijdsregistratie- en/of planningssysteem gemakkelijk aan onze salarisapplicatie kan worden gekoppeld.   
  • Nog geen oplossing voor een tijdsregistratie- en/of planningssysteem? Onze App-dienstverlening helpt je graag. Wij hebben de beste tools voor in de agrarische sector uitgezocht.  
  • Via onze Bedrijfslogin kun je op een dynamische manier je belangrijkste documenten inziendenk aan: betaallijsten, kostenplaatsoverzichten, SEPA-files of werknemer gegevens 
  • Onze Nmbrs Consultants kunnen jouw personeelsdossier optimaliseren met o.a. HR-functionaliteiten als het vastleggen van al je verstrekkingen, of uw wagenpark en wat dacht je van het onderhouden van een ongevallendossier?  
  • Je kunt altijd bij de Juridische afdeling terecht voor advies en service op maat voor de agrarische sector: administratieve formaliteiten, attesten, contractenontslagprocedures, etc.