Welzijn

De welzijnssector is er één die de afgelopen jaren veel aandacht heeft gekregen, positief en negatief. Misschien wel de sector die de meeste veranderingen heeft ondergaan de afgelopen 20 jaar. Wat betekent dit voor de komende 20 jaar? Een flexibele dienstverlener, die de dienstverlening en de software constant laat aansluiten op de behoefte, is dan de belangrijkste pleister op de wond.

De oplossing voor het verwerken van het IKB & LBB

Securex Benefit Shop: ‘de oplossing voor het verwerken van het IKB & LBB.’ Securex vindt het leveren van de beste dienstverlening net zo belangrijk als het leveren van de beste software. Kijkend naar de uitdagingen die er liggen voor het bijhouden en de registratie van het IKB en LBB heeft Securex het initiatief opgepakt en dit softwarematig weten op te lossen. De Securex Benefit Shop is een oplossing waardoor de medewerker overzichtelijk inzicht krijgt in de beschikbare budgetten en hier zijn keuze in kan maken.

Wij als Securex zorgen voor de verwerking middels de integratie tussen de Benefit Shop en Nmbrs.

‘Hoe voel je je?’ De meeste gestelde vraag in de zorg. Als medewerker in de zorg wil je de zorgtaak zo volledig mogelijk uitvoeren, en zo min mogelijk bezig zijn met de eigen administratie. Dan is het fijn dat je kan vertrouwen op de dienstbare oplossingen van Securex Nederland, de specialist voor het leveren van Hr-diensten in de welzijnssector.

Speciaal voor jou in onze polis: personeelsplanning, -beheer & verloning:

  • Jouw persoonlijke salaris team met kennis van de welzijnssector zorgt voor de maandelijkse salarisberekening.
  • Nmbrs, een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie voor jouw personeels- en salarisadministratie. Een allesomvattende tool die je ondersteunt in het organiseren van de gehele HR-administratie. Dankzij de ESS (medewerker app) kunnen je medewerkers gemakkelijk hun gegevens raadplegen of hun verlof aanvragen.
  • Onze App-dienstverlening onderzoekt of je bestaande tijdsregistratie- en/of planningssysteem gemakkelijk aan onze salarisapplicatie kan worden gekoppeld.
  • Nog geen oplossing voor een tijdsregistratie- en/of planningssysteem? Onze App-dienstverlening helpt je graag. Wij hebben de beste tools voor in de welzijnssector uitgezocht.
  • De Securex Benefit Shop voor het moeiteloos verwerken van het IKB en LBB.
  • Via onze Bedrijfslogin kun je op een dynamische manier je belangrijkste documenten inzien. Denk aan betaallijsten, kostenplaatsoverzichten, SEPA-files of werknemer gegevens.
  • Onze Nmbrs Consultants kunnen jouw personeelsdossier optimaliseren met o.a. Hr-functionaliteiten als het vastleggen van al je verstrekkingen, of je wagenpark en wat dacht je van het onderhouden van een verzuimdossier?
  • Je kunt altijd bij de Juridische afdeling terecht voor advies en service op maat voor de welzijnssector: administratieve formaliteiten, attesten, contracten, ontslagprocedures, etc.