Data driven HR

Op zoek naar meer inzicht in jouw HR-data? Data driven HR betekent dat je vertrouwt op HR-data bij het maken van beleidskeuzes. Met onze dienstverlening zorgen wij voor overzichtelijke HR-rapportages en dashboards, waarmee je profiteert van één duidelijk overzicht, in plaats van verschillende rapporten binnen Nmbrs. Vanuit de salarisdata in Nmbrs kunnen wij rapportages per maand, kwartaal of (half) jaar aanleveren, zodat jij in één oogopslag op de hoogte bent van wat er in jouw organisatie speelt op het gebied van personeelsdata!

HR-rapportages en dashboards

Tegenwoordig wordt alles geautomatiseerd. En waarom niet ook de HR-data? Bij Securex zorgen wij ervoor dat er een duidelijk overzicht komt van al jouw HR-data, zodat jij jouw beslissingen op basis van harde cijfers kan nemen. Wij koppelen diverse soorten software aan jouw Nmbrs omgeving om alles zo optimaal mogelijk te laten werken.

Hierdoor kunnen wij complete dashboards voor jou ontwikkelen! Benieuwd naar hoe zo’n HR-dashboard eruitziet? Klik dan

Voordelen van Securex

Complete HR- dashboards zodat jij altijd op de hoogte bent.

Samen op zoek naar de best passende software.

Beslissingen nemen op basis van harde cijfers.

Snel aan de slag met nieuwe, gekoppelde software die past bij jouw wensen.

Kom in contact met Paul Spanjaard

Ook zo’n duidelijk HR-dashboard van al jouw HR-data ontvangen? Of op zoek naar nieuwe software, maar zie jij door de bomen het bos niet meer? Neem contact op met Paul, hij vertelt je er graag meer over!