Planningstool, urenregistratie en salarisadministratie in één online omgeving voor jouw transport bedrijf

Niets is jou zo eigen als werken met een planning, het werken op de klok en zorgvuldigheid in de werkzaamheden binnen jouw transport bedrijf. Dan verwacht je dat je HR-zaken met dezelfde eigenschappen worden behandeld. Wij zorgen voor een uiterst gezonde HR-administratie, zodat jij de volledige focus kan hebben op de weg van jouw ondernemerschap.

Snel en eenvoudig een arbeidsovereenkomst met één druk op de knop

Werken in de transport sector is uitdagend. Een chauffeur heeft te maken met veel wetgeving waar een planner goed op in moet spelen. Nieuw personeel moet snel ingewerkt worden, zodat ze aan de slag kunnen. Helaas blijkt dit in de praktijk moeilijker dan verwacht. Het risico op fouten in het arbeidscontract is groot door onduidelijke communicatie, een slecht leesbaar handschrift of een onjuiste invoer van de persoonsgegevens. Fouten hebben vervelende gevolgen voor beide partijen, zoals verkeerde uitbetalingen of problemen met instanties vanwege onjuiste persoonsgegevens. Ook kost het veel tijd en moeite om documenten, zoals het contract, opnieuw op te stellen en te laten ondertekenen.

Door dit proces te digitaliseren, stel je een arbeidsovereenkomst een stuk gemakkelijker op. Ook de administratieve last vermindert. Met de sjablonen van Securex vul je in één keer de benodigde velden in, waarna de gegevens automatisch worden opgehaald en ingevuld in de benodigde formats. De medewerker ondertekent het contract snel digitaal en kan direct aan de slag. Maak je geen gebruik van sjablonen? Dan helpt onze juridische afdeling graag met het opstellen van het model arbeidsovereenkomst voor de transportsector.

HR in de transport wereld

De route naar succes hoef je niet alleen te maken. Het verzamelen van goede partners om je heen maakt de weg minder hobbelig. In Securex vind je een partner die jou op meerdere facetten kan ondersteunen. 

Speciaal voor jou een truckload aan oplossingen voor het beheer en de verloning van jouw personeel:

Neem contact op voor vragen

Altijd een soepel in- en uittredingsproces, een correcte salarisadministratie en een gedigitaliseerd personeelsdossier. Hoe klinkt dat? Securex zorgt voor een moeiteloos proces en minder administratief gedoe. Op die manier kunnen nieuwe krachten razendsnel aan de slag en houd jij meer tijd over voor het werk dat je écht leuk vindt. Ben jij benieuwd welke oplossingen wij voor jouw bedrijf hebben? Of heb je vragen over software? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw bedrijf ondersteuning te bieden.