Transport

Niets is je zo eigen als werken met een planning, het werken op de klok en zorgvuldigheid in je werkzaamheden. Dan verwacht je dat je HR-zaken met dezelfde eigenschappen worden behandeld. Wij zorgen voor een uiterst gezonde HR-administratie, zodat je de volledige focus kunt hebben op de weg van je ondernemerschap.

 

De route naar succes hoef je niet alleen te maken, het verzamelen van goede partners om je heen maakt de weg minder hobbelig. In Securex vind je een partner die je op meerdere facetten kan ondersteunen.

Speciaal voor jou een truckload aan oplossingen voor het beheer & de verloning van uw personeel:

  • Je persoonlijke salaris team met kennis van de transportsector zorgt voor de maandelijkse salarisberekening.
  • Nmbrs, een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie voor je personeels- en salarisadministratie. Een allesomvattende tool die je ondersteunt in het organiseren van je gehele HR-administratie. Dankzij de ESS (medewerker app) kunnen je medewerkers gemakkelijk hun gegevens raadplegen of hun verlof aanvragen.
  • Onze Nmbrs Consultants kunnen voor jou het indiensttredingproces volledig inrichten, je medewerker krijgt toegang tot de ESS waar het ‘eerste werkdag’ formulier kan worden ingevuld, het contract kan digitaal worden getekend. Zo kan de medewerker ’s avonds al starten met werken!
  • Het bijhouden van een personeelsdossier is nog nooit zo eenvoudig en volledig geweest. Van een personeelshandboek tot het bijhouden van Code 95. Onze Nmbrs consultants richten alles zo in dat je te allen tijde toegang hebt tot het personeelsdossier en deze up-to-date blijft.
  • Onze App-dienstverlening onderzoekt of je bestaande tijdsregistratie- en/of planningssysteem gemakkelijk aan onze salarisapplicatie kan worden gekoppeld.
  • Nog geen oplossing voor een tijdsregistratie- en/of planningssysteem? Onze App-dienstverlening helpt je graag. Wij hebben de beste tools voor in de transportsector.
  • Via onze Bedrijfslogin kun je op een dynamische manier uw belangrijkste documenten inzien, denk aan: betaallijsten, kostenplaatsoverzichten, SEPA-files of werknemer gegevens.
  • Je kunt altijd bij de Juridische afdeling terecht voor advies en service op maat van de transportsector: administratieve formaliteiten, attesten, contracten, ontslagprocedures, etc.