Over Securex

Onze missie is om alles te doen wat mogelijk is om de betrokkenheid en het potentieel van de medewerkers van onze klanten te vergroten. Erachter komen wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Het belangrijkste vind ik dat een medewerker betrokken is! De meest waardevolle medewerkers zijn de meest betrokken medewerkers.

Stephan Swier
Country-manager Securex Nederland B.V.
Bekijk wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen in een korte video

Ontdek wie wij zijn

 • Wat doen wij?

  Wij leveren HR-software en -diensten ten behoeve van het bedrijfsplan, die de problemen rond de complete employee journey kunnen oplossen. Soms ligt de oplossing in puur software, soms in het toevoegen van diensten.

  Hierbij maken we onderscheid bij diensten rondom een expertise.

  • Salarisdienstverlening: wij richten een efficiënt personeels- en loonbeleid voor je in en onderhouden deze voor je.
  • Juridische dienstverlening: wij kunnen jou informeren en adviseren over alle juridische aspecten waar jouw bedrijf mee in aanraking komt.

  En ondersteunende diensten. Er zijn drie ondersteunende diensten:

  • HR-dienstverlening: onze HR-dienstverlening kun je zien als een HR medewerker die je zelf niet hebt.
  • App-dienstverlening: onze App-dienstverlening kijkt samen met jou welke software er nog meer aansluit op de employee journey.
  • Customer Care Team: het Customer Care Team (voorheen contact center) zorgt ervoor dat je met vragen snel bij de juiste persoon terechtkomt. Of het nou een vraag over de salarisstroken is, een werknemer met inlogproblemen of als je hulp nodig hebt bij een juridisch conflict, het Customer Care Team weet waar je moet zijn.

  Ten slotte hebben wij ook nog International Payroll Services. Voor alle HR-uitdagingen op internationaal gebied.

  Op deze manier kunnen wij jou en jouw medewerkers volledig ontzorgen!

 • Onze geschiedenis

  De geschiedenis van Securex gaat ver terug. Securex heeft roots in de textiel industrie van Gent (België). In 1905 werd Securex daar opgericht. Vanaf 1972 werd er begonnen met uitbreidingen naar het buitenland. Na uitbreidingen in Luxemburg en Frankrijk kwam Securex in 2012 ook naar Nederland. Zo is Securex nu aanwezig in totaal 5 Europese landen: België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Luxemburg. Hoewel we samen één groep vormen, komen we ook tegemoet aan de specifieke behoeften van onze klanten in die verschillende landen. Sinds 2012 is Securex Nederland flink gegroeid. In 2016 heeft Securex het salarisadministratie kantoor Van Deelen overgenomen, in 2018 is Because HRM overgenomen. Sinds 2019 heeft Securex een nieuwe weg ingeslagen. Van salarisadministrateur tot volledige HR-dienstverlener.

 • Salarisadministrateur of HR-dienstverlener?

  Vaak wordt er door bedrijven een duidelijke scheiding gemaakt tussen salarisadministratie en HR. Salarisadministratie wordt namelijk vaak gezien als onderdeel van de financiële afdeling. De verwerking van lonen staat dus vaak los van het personeelsbeleid. HR houdt zich vaak voornamelijk bezig met inhoudelijke vraagstukken buiten de financiën om. Deze scheiding zorgt voor onduidelijke situaties en is inefficiënt. Securex ziet salarisadministratie als een heel belangrijk onderdeel van de employee journey en zou daarom ook gekoppeld moeten zijn aan de HR-afdeling. Bijna alle HR-processen zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer een medewerker langdurig ziek is, een typisch HR-proces, krijgt deze na een bepaalde tijd nog maar een percentage van zijn of haar loon, een typisch salarisadministratie proces. Zo zijn er nog véél meer situaties waarin HR-processen overlopen in salaris en vice versa, zoals een promotie, of verlof.

 • De employee journey is onze focus

  Iedere werknemer bezit de nodige kwaliteiten om grote dingen te realiseren. De vraag is alleen: hoe help je ze hun volledige potentieel te benutten? Het antwoord is: door de gehele employee journey van de medewerker zo gemakkelijk mogelijk voor ze te maken. De employee journey begint bij het plaatsen van een vacature en eindigt bij het uit dienst treden van een werknemer. Hoe maak je deze reis zo gemakkelijk mogelijk voor je medewerker? Dit is waar HR-dienstverlening om de hoek komt kijken. Wij zijn zo’n HR-dienstverlener. Wij bieden HR-oplossingen, -service en -software. Securex ziet salarisadministratie als een essentieel onderdeel van de employee journey en zou daarom ook gekoppeld moeten zijn aan de HR-afdeling. Bijna alle HR-processen zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Marcia Aalbers

Payroll Proffesional

Lieke Wientjens

Customer Care Employee

Fien Peelen

Customer Care Employee

Joey Swier

Securex Mascotte

Pascaline Reijman

Communicatie stagiair

Sjors Van Leuken

Sales Account Manager

Rob Hutten

Financial Professional

Ellen Spanjers

Facility & Catering Employee

Elly Scheiuit

Facility & Catering Employee

Mitch Merkus

Payroll Professional

Timothy Smits

IT & Facility Employee

Ellen Hendriks

Payroll Professional

Lyonie Abma

Customer Care Team Leader

Herman Boom

International Payroll Professional

Ron Vandenbussche

International Payroll Professional

Glenn Smit

International Payroll Professional

Theo van de Vorst

International Payroll Professional

Dorien O’Keeffe

Payroll Professional

Tessa Verhoeks

Payroll Professional

Theo Engelen

Payroll Professional

Wendy Stiphout

Payroll Professional

Dennis Straten

Payroll Professional

Joop Gokke

Payroll Professional

Kirsten Spanjaards

Payroll Professional

Marjan Tuinder

Payroll Professional

Jolanda Toonen

Payroll Professional

Ashkan Esmaeili

Legal Advisor

Angelica Bolwerk

Payroll Professional

Stephan Swier

Country Manager

Suzan van den Elzen

Nmbrs Visma Consultant

Paul Spanjaard

Integration Officer

Marco Wolfsen

Legal Advisor

Steven Roovers

Nmbrs Visma Consultant

Bram Loonen

Teamleader Payroll

Antoinette Balvers

Chief Operating Officer / Management Team Member

Hans Rook

International Payroll Professional

Lo van Grinsven

HR-Officer