Koppelingen en integraties met Nmbrs

De loonstroken van jouw medewerkers moeten altijd correct zijn. Als er iets niet klopt, zal de werknemer daar vaak direct iets van zeggen. En terecht, aangezien het hun portemonnee kan raken. Daarom is het van cruciaal belang dat de data altijd klopt. Salarisdata omvat alle HR-gegevens van jouw medewerkers. Van leeftijd en adres tot contractvorm en verzuimgegevens. Als de salarisdata altijd correct is, kunnen andere systemen hiervan dan niet profiteren?

Profiteren van altijd kloppende salarisdata

Natuurlijk kunnen andere systemen meeprofiteren van de salarisdata. Dit doe je door systemen die jij gebruikt in jouw organisatie met elkaar te koppelen aan Nmbrs. Op die manier zorg je ervoor dat de verschillende systemen in jouw organisatie data halen uit één bron. Dit brengt voordelen met zich mee:

  • Tijdbesparing. Door systemen te koppelen voorkom je dubbel werk;
  • Foutpreventie. Aangezien je een salariswijziging, roosterwijziging of verhuizing maar één keer hoeft door te voeren en het aantal handmatige handelingen vermindert, voorkom je de kans op fouten;
  • De gegevens zijn altijd up-to-date. De salarisdata wordt maandelijks gecontroleerd door de salarisverwerker, de Belastingdienst en de pensioenfondsen. Door het koppelen van de systemen synchroniseer je deze gegevens met andere HR softwareoplossingen, waardoor de gegevens in alle systemen altijd actueel zijn. 

Kom in contact met Paul Spanjaard

Geïnteresseerd of wil je meer informatie over onze koppelingen en integraties? Neem dan contact op met Paul.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om onze afdeling Nmbrs koppelingen en integraties te versterken. Benieuwd naar de vacature? Klik dan hier.