Koppelingen en integraties met Nmbrs

De loonstroken van jouw medewerkers moeten altijd correct zijn. Als er iets niet klopt, zal de werknemer daar vaak direct iets van zeggen. En terecht, aangezien het hun portemonnee kan raken. Daarom is het van cruciaal belang dat de data altijd klopt. Salarisdata omvat alle HR-gegevens van jouw medewerkers. Van leeftijd en adres tot contractvorm en verzuimgegevens. Als de salarisdata altijd correct is, kunnen andere systemen hiervan dan niet profiteren?

Profiteren van altijd kloppende salarisdata

Natuurlijk kunnen andere systemen meeprofiteren van de salarisdata. Dit doe je door systemen die jij gebruikt in jouw organisatie met elkaar te koppelen aan Nmbrs. Op die manier zorg je ervoor dat de verschillende systemen in jouw organisatie data halen uit één bron. Dit brengt voordelen met zich mee:

  • Tijdbesparing. Door systemen te koppelen voorkom je dubbel werk;
  • Foutpreventie. Aangezien je een salariswijziging, roosterwijziging of verhuizing maar één keer hoeft door te voeren en het aantal handmatige handelingen vermindert, voorkom je de kans op fouten;
  • De gegevens zijn altijd up-to-date. De salarisdata wordt maandelijks gecontroleerd door de salarisverwerker, de Belastingdienst en de pensioenfondsen. Door het koppelen van de systemen synchroniseer je deze gegevens met andere HR softwareoplossingen, waardoor de gegevens in alle systemen altijd actueel zijn. 

Waarom een API koppeling voor Nmbrs?

Niet alle software wordt door Nmbrs ondersteund, waardoor ze niet onderling data kunnen uitwisselen. Hier vormt een API de oplossing!

Zie een API als een ober in een restaurant. De klant (jouw software) wil eten bestellen, maar kan niet direct met de keuken communiceren. De ober neemt daarom de bestelling (de data) op en communiceert dit naar de keuken. Nadat de bestelling klaar is, brengt de ober jouw gerecht (de data) naar de tafel. De ober (API) zorgt hier dus voor een succesvolle uitwisseling van de data.

Op deze manier kan jij jouw software aan Nmbrs koppelen. In de Nmbrs App store staan diverse soorten softwareprogramma’s die door middel van een API token communiceert met de software van Nmbrs.

Kom in contact met Paul Spanjaard

Wil je advies over koppelen met Nmbrs software en andere oplossingen? Wij helpen je graag. Neem daarom nu contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.