Retail

Als ondernemer in de retailsector heb je een zaak te runnen en dat vraagt jouw volle aandacht. Voor je HR-zaken kun je dus het best een beroep doen op een specialist. Van personeelsbeheer en verloning tot juridisch advies en opleidingen voor je medewerkers, je kunt ons hiermee vertrouwen.

 

Heb je vast personeel in dienst? Dan weet je dat er veel werk aan de winkel is om de juiste medewerkers te vinden en dat er heel wat formaliteiten verbonden zijn aan het aanwervingsproces. Wij adviseren je hierbij. En de wettelijke verplichtingen? Die regelen wij van A tot Z voor jou.

Speciaal voor jou in de etalage: een ruim assortiment voor het beheer & de verloning van jouw personeel:

  •  Je persoonlijke salaris team met kennis van de retailsector zorgt voor de maandelijkse salarisberekening.
  • Nmbrs, een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie voor je personeels- en salarisadministratie. Een allesomvattende tool die je ondersteunt in het organiseren van je gehele HR-administratie. Dankzij de ESS (medewerker app) kunnen je medewerkers gemakkelijk hun gegevens raadplegen of hun verlof aanvragen.
  • Onze Nmbrs Consultants kunnen voor jou het indiensttredingproces volledig inrichten, je medewerker krijgt toegang tot de ESS waar het ‘eerste werkdag’ formulier kan worden ingevuld en het contract kan digitaal worden getekend. Zo kan de medewerker ’s avonds al starten met werken!
  • Onze App-dienstverlening onderzoekt of je bestaande tijdsregistratie- en/of planningssysteem gemakkelijk aan onze salarisapplicatie kan worden gekoppeld.
  • Nog geen oplossing voor een tijdsregistratie- en/of planningssysteem? Onze App-dienstverlening helpt je graag. Wij hebben de beste tools voor in de retailsector.
  • Via onze Bedrijfslogin kun je op een dynamische manier je belangrijkste documenten inzien, denk aan: betaallijsten, kostenplaatsoverzichten, SEPA-files of werknemer gegevens.
  • Je kunt altijd bij de Juridische afdeling terecht voor advies en service op maat van de Retailsector: administratieve formaliteiten, attesten, contracten, ontslagprocedures, etc.