Whitepapers

Bij Securex willen wij onze kennis delen! Daarom hebben wij op deze pagina al onze whitepapers verzameld en maken wij met enige regelmaat nieuwe whitepapers. Benieuwd naar een whitepaper? Druk dan op de downloadknop.

Whitepaper: salarisadministratie uitbesteden; alle ins en outs van deze dienstverlening

Een correcte salarisadministratie vormt de basis van een goede employee journey. En betrokken medewerkers willen we allemaal! Het creëren van een betrokken medewerker is daarom ook een belangrijke taak voor iedere ondernemer én HR-manager.

Met ook maar één fout in de loonstrook schaad jij het vertrouwen van jouw medewerkers en dat wil je natuurlijk voorkomen. Om fouten te beperken kan je ervoor kiezen om een salarisadministrateur in dienst te nemen of de loonadministratie onder te brengen bij een loonadministratiekantoor.

Whitepaper: in 10 stappen bouwen aan een perfecte employee journey

Het gelukkig en betrokken maken én houden van jouw medewerkers draagt bij aan het succes van de organisatie. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat een hoge betrokkenheid zorgt voor meer winst, productieve medewerkers, minder verloop en minder verzuim.

Maar hoe creëer je dit ideale plaatje? Met een goede employee journey! De employee journey is de reis die medewerkers maken binnen jouw organisatie. Ons 10-stappenplan biedt een helpende hand voor iedere werkgever. Laten we beginnen!