Wil jij ook al jouw data op één centraal platform?

Ben jij nog steeds veel tijd kwijt aan het invoeren van informatie in verschillende apps? En wil jij dit optimaliseren, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere zaken?

Met onze Nmbrs consultancy dienstverlening helpen wij jou om alle HR-processen en de salarisadministratie te optimaliseren, zodat jij alles op één centraal platform hebt staan. Dit bespaart veel tijd, omdat handmatige processen worden geautomatiseerd. Daarnaast krijg je beter inzicht in HR-data, dankzij de handige rapportages.

Wij werken met de HR-software van Nmbrs en implementeren dit graag bij jou in het bedrijf. Zo blijft al jouw data up-to-date en ben jij minder tijd kwijt met invoeren.

Waarom een goede implementatie door onze Nmbrs consultancy dienstverlening?

Jouw HR-afdeling profiteert met Nmbrs van één centraal platform waarin alle belangrijke HR-functionaliteiten en salarisverwerking samenkomen. Daarmee heb je real-time inzicht in de meest up-do-date én correcte data van jouw medewerkers. Daarnaast biedt Nmbrs ook on-en offboarding van medewerkers en het veilig en centraal verwerken van persoonsgegevens.

Onze Nmbrs consultancy dienstverlening is mogelijk voor iedereen. Dus ben jij …:

… klant bij Securex, maar gebruik jij, buiten de salarisadministratie om, Nmbrs nog niet? En wil jij dit goed laten implementeren?

… klant bij Securex en gebruik jij Nmbrs al, maar heb jij het idee dat hier meer uitgehaald kan worden?

… geen klant bij Securex, maar herken jij je in één van de bovenstaande situaties?

Onze Nmbrs consultants helpen jou in alle gevallen graag verder om de software goed te implementeren.

Wat is Nmbrs?

Nmbrs is een softwareprogramma dat bedrijven helpt bij het vereenvoudigen en automatiseren van HR- en payrollprocessen. Met de intuïtieve interface biedt Nmbrs een alles-in-één oplossing voor het beheren van personeelsinformatie, het verwerken van salarisadministratie en het stroomlijnen van HR-taken.

Het platform maakt nauwkeurige loonberekeningen mogelijk, genereert moeiteloos loonstroken en ondersteunt bij verlofregistratie. Ook kunnen medewerkers met de software zelf declaraties indienen.

Met Nmbrs kunnen organisaties de complexiteit van administratieve taken verminderen, waardoor ze meer tijd en middelen kunnen besteden aan het creëren van een fijne werkomgeving.


Kom in contact met Steven Roovers

Benieuwd of Securex ook jouw HR-administratie verder kan optimaliseren? Samen ontdekken wij wat verder kan worden gedigitaliseerd en hoe alle medewerkers binnen jouw bedrijf in de HR-processen betrokken kunnen worden!