Jouw steun bij al jouw juridische arbeidszaken

Advies nodig bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, een juridisch geschil of ontslag procedures? Met ons juridisch advies kan je van begin tot eind ondersteund worden in de employee journey. Van arbeidscontracten opstellen tot het vullen van personeelshandboeken, onze Legal Advisors helpen je graag. Onze dienstverlening informeert en adviseert ook over alle juridische aspecten op het gebied van beloning. Hierdoor houd jij tijd over voor andere zaken.

Van A tot Z ondersteuning met het juridisch advies

Heb jij ondersteuning nodig bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken of een vaststellingsovereenkomst, maar heb jij niet de juiste kennis in huis? Geen probleem! Onze Legal Advisors zijn hierin gespecialiseerd. Ook het nakijken van alle bestaande overeenkomsten binnen jouw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

De toegevoegde waarde van onze dienstverlening is dat wij niet alleen de kennis van het arbeidsrecht bezitten, maar ook thuis zijn in salaris- en loonbelastingwetgeving. Zo overzien wij een veel breder vlak, waardoor wij optimaal kunnen adviseren.

Waarom kiezen voor Securex?

Brede kennis van zowel het arbeidsrecht als ook de salaris- en loonbelastingwetgeving.

Met het juridisch abonnement is het mogelijk om regelmatig support te krijgen.

Eventuele ondersteuning via een cursus over arbeidsrecht is ook mogelijk!

Hulp nodig bij arbeidsrechtelijke vraagstukken? Floor en Rosalie helpen je graag! Neem gerust contact met ze op.

Heb jij een specifiek ontslagvraagstuk? Ook daar zijn wij in gespecialiseerd! Met onze ontslaghulp voor werkgevers ben jij verzekerd van het juiste advies.