Creëer de perfecte loonstrook voor jouw medewerkers door de salarisadministratie uit te besteden

Wil jij ook voorkomen dat je het vertrouwen bij medewerkers schaadt door een fout te maken in de salarisadministratie? En ben jij zelf niet in staat om de strenge wet- en regelgeving goed op te volgen, omdat jij geen salarisverwerker in dienst hebt of simpelweg geen tijd hebt om overal goed van op de hoogte te blijven?

Securex kan jou hiermee helpen! Met een goede loonadministratie creëer jij de fijne en betrokken medewerker die jij graag bij jou in dienst wil houden. Onze kracht zit in salarisadministratie. Dus besteed de salarisadministratie aan ons uit en houdt meer tijd over voor de menselijke kant van HR.

Waarom kiezen voor een partner die ondersteunt in de salarisverwerking?

Voor veel medewerkers is ‘payday’ een belangrijk onderdeel van hun leven. Vaste lasten, zoals een hypotheek, maar ook de boodschappen en sportabonnementen, moeten worden betaald. Daarom is het voor medewerkers van belang dat het salaris op tijd en correct wordt overgemaakt.

Een goede personeel- en salarisadministratie staat centraal in de algemene verwachtingen en tevredenheid van jouw medewerker. En dat zorgt weer voor fijne en betrokken medewerker die zich aan jouw bedrijf binden. Met een succesvolle employee journey bind jij jouw medewerkers en zorg jij ervoor dat zij zich als ambassadeurs naar buiten toe presenteren.

Voordelen voor jouw HR-afdeling bij het uitbesteden van de salarisadministratie door Securex

Implementatie van complete salarisadministratie in Nmbrs en deze up-to-date houden.

Controle van alle mutaties en berekeningen.

Verzorging van periodieke loonaangiften bij de Belastingdienst en eventueel pensioenfonds.

Beschikbaar voor alle supportvragen met één van onze payroll specialisten!

Kom in contact met Sjors van Leuken

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze accountmanager Sjors. Hij vertelt je graag alle ins en outs van onze dienstverlening.

Ons team van salarisadministrateurs zoeken een ervaren collega om het team te versterken. Kom jij bij ons werken? Klik hier voor de vacature.