Focus op jouw core business, wij doen de rest

Uren maken, netwerken, prijsafspraken. Niets is zo veelzijdig als de zakelijke dienstverlening. Het is soms lastig om de focus te houden op jouw core business. Juist dan is het fijn dat je over de HR-administratie geen zorgen hoeft te maken. Wij kunnen de volledige employee journey ondersteunen.

Snel en eenvoudig een arbeidsovereenkomst met één druk op de knop voor jouw zakelijke dienstverlening

Nieuw personeel moet goed ingewerkt worden en dit kost tijd. Helaas blijkt dat in de praktijk moeilijker dan verwacht. De kans op fouten in het arbeidscontract is groot door onduidelijke communicatie, een slecht leesbaar handschrift of vanwege een taalbarrière. Fouten kunnen vervelende gevolgen hebben voor beide partijen, zoals verkeerde uitbetalingen of problemen met instanties vanwege onjuiste persoonsgegevens. Bovendien kost het veel tijd om de documenten opnieuw op te stellen en te laten ondertekenen.

Door dit proces te digitaliseren, kun je een arbeidsovereenkomst veel gemakkelijker opstellen en de administratieve last verminderen. Met de sjablonen van Securex vul je in één keer de benodigde velden in, waarna de gegevens automatisch worden opgehaald en ingevuld in de benodigde formats. De medewerker ondertekent het contract digitaal en kan snel aan de slag. Maak je geen gebruik van sjablonen? Dan helpt onze juridische afdeling graag met het opstellen van het model arbeidsovereenkomst voor de zakelijke dienstverlening.

HR in de zakelijke dienstverlening

Opdrachten binnenhalen, daar ligt jouw focus. Toch is het personeel vaak de kracht van jouw onderneming. Iets wat je goed moet beheren. Laat Securex Nederland jou daarbij helpen! Onze softwareoplossingen zijn helemaal op jouw sector afgestemd. Wij nemen een aantal taken van je over en zorgen ervoor dat jouw personeelsbeheer in orde is met de wetgeving. En onze gebruiksvriendelijke software maakt de administratie veel eenvoudiger.

Speciaal voor jou in onze laptoptas personeelsplanning, -beheer en verloning:

Neem contact op voor vragen

Altijd een soepel in- en uittredingsproces, een correcte salarisadministratie en een gedigitaliseerd personeelsdossier. Hoe klinkt dat? Securex zorgt voor een moeiteloos proces en minder administratief gedoe. Op die manier kunnen nieuwe krachten snel aan de slag en houd jij meer tijd over om opdrachten binnen te halen. Ben jij benieuwd welke oplossingen wij voor jouw bedrijf hebben? Of heb je vragen over software? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw bedrijf ondersteuning te bieden.