Bouw

De bouw heeft zijn eigenheden, dat weet jij ook. Daarom zoek je een HR-partner die zijn oplossingen afstemt op jouw specifieke wensen. Onze sectorspecifieke oplossingen bieden je alle bouwstenen voor een succesvol personeelsbeleid.

Met onze gespecialiseerde aanpak voor de bouwsector kunt u:

Ieder zijn vak. Jij de bouw, wij HR-dienstverlening. Reken dus op ons voor de planning, het beheer en de verloning van jouw personeel. Onze softwareoplossingen zijn helemaal op jouw sector afgestemd. Wij nemen een aantal taken van je over en zorgen ervoor dat je personeelsbeheer verloopt volgens de meest actuele wet- en regelgeving. En onze gebruiksvriendelijke software maakt uw administratie veel eenvoudiger!

Speciaal voor jou in onze gereedschapskist: personeelsplanning, -beheer & verloning:

  • Jouw persoonlijke salaris team met kennis van de bouwsector zorgt voor de maandelijkse salarisberekening.
  • Nmbrs, een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie voor je personeels- en salarisadministratie. Een allesomvattende tool die je ondersteunt in het organiseren van de gehele HR-administratie. Dankzij de ESS (medewerker app) kunnen je medewerkers gemakkelijk hun gegevens raadplegen of hun verlof aanvragen.
  • Onze App-dienstverlening onderzoekt of je bestaande tijdsregistratie- en/of planningssysteem gemakkelijk aan onze salarisapplicatie kan worden gekoppeld.
  • Nog geen oplossing voor een tijdsregistratie- en/of planningssysteem? Onze App-dienstverlening helpt je graag. Wij hebben de beste tools voor in de bouwsector uitgezocht.
  • Via onze Bedrijfslogin kun je op een dynamische manier je belangrijkste documenten inzien, denk aan: betaallijsten, kostenplaatsoverzichten, SEPA-files of werknemer gegevens.
  • Onze Nmbrs Consultants kunnen je personeelsdossier optimaliseren met o.a. HR-functionaliteiten als het vastleggen van al je verstrekkingen, of je lease auto’s en wat dacht je van het onderhouden van een ongevallendossier?
  • Je kunt altijd bij de Juridische afdeling terecht voor advies en service op maat van de bouwsector: administratieve formaliteiten, attesten, contracten, ontslagprocedures, etc.