Ondersteuning waar nodig in de bouw

De sector bouw heeft zijn eigen specifieke behoeften, en daarom zoek jij een HR-partner die oplossingen biedt die zijn afgestemd op jouw wensen. Onze sectorspecifieke oplossingen bieden alle bouwstenen voor een succesvol personeelsbeleid.

Snel en eenvoudig een arbeidsovereenkomst met één druk op de knop

Werken in de bouw is zwaar en vaak wordt er gebruik gemaakt van arbeidskrachten uit andere landen. Het inwerken van nieuw personeel kan in de praktijk lastiger zijn dan verwacht, vooral vanwege onduidelijke communicatie, een slecht leesbaar handschrift of taalbarrières. Dit kan leiden tot fouten in arbeidscontracten met vervelende gevolgen voor beide partijen, zoals verkeerde uitbetalingen of problemen met instanties vanwege onjuiste persoonsgegevens. Ook kost het veel tijd en moeite om documenten opnieuw op te stellen en te laten ondertekenen.

Door dit proces te digitaliseren, kun je gemakkelijker een arbeidsovereenkomst opstellen en wordt de administratieve last verminderd. Met de sjablonen van Securex vul je in één keer de benodigde velden in, waarna de gegevens automatisch worden opgehaald en ingevuld in de benodigde formats. De medewerker kan zijn contract snel en digitaal in zijn eigen taal ondertekenen en direct aan de slag. Als je geen gebruik maakt van sjablonen, helpt onze juridische afdeling graag bij het opstellen van het model arbeidsovereenkomst voor de bouwsector.

Met onze gespecialiseerde aanpak voor de bouwsector bieden wij een totaalpakket aan

Ieder zijn vak. Jij de bouw, wij HR-dienstverlening. Reken dus op ons voor de planning, het beheer en de verloning van jouw personeel. Onze softwareoplossingen zijn helemaal op jouw sector afgestemd. Wij nemen een aantal taken van je over en zorgen ervoor dat het personeelsbeheer verloopt volgens de meest actuele wet- en regelgeving. En onze gebruiksvriendelijke software maakt de administratie veel eenvoudiger!

Speciaal voor jou in onze gereedschapskist: personeelsplanning, -beheer en verloning. Wij ondersteunen je op de volgende manieren:

Neem contact op voor vragen

Altijd een soepel in- en uittredingsproces, een correcte salarisadministratie en een gedigitaliseerd personeelsdossier. Hoe klinkt dat? Securex zorgt voor een moeiteloos proces en minder administratief gedoe. Op die manier kunnen nieuwe krachten razendsnel aan de slag en houd jij meer tijd over voor het werk dat je écht leuk vindt. Ben je benieuwd welke oplossingen wij voor jouw bedrijf hebben of heb je vragen over software? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw bedrijf de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.