Ervaringen van collega’s

Bij Securex werken meer dan 40 collega’s samen om de salarisadministratie van zo’n 2500 klanten te verwerken. Sommige collega’s zijn al jaren salarisadministrateur en sommige zijn bij Securex binnengekomen als trainee op de CCT. Allemaal hebben ze een eigen verhaal en hun eigen ervaringen bij Securex, die wij graag met jullie delen!

Wil jij je aansluiten bij ons team? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures.

Dorien O’Keeffe, payroll professional

Van de horeca en de luchtvaart naar salarisadministrateur, zo ziet Doriens loopbaan er globaal uit. Vliegen bracht de nodige onregelmatigheid in Doriens leven, wat met een jong kind niet altijd even makkelijk was. Mede door corona werd het tijd om wat anders te zoeken. Via het UWV mocht een opleiding gevolgd worden, mits de opleiding zou opleiden tot een kansrijk beroep. Omscholing naar een baan in de zorg, bouw of bij een agrarisch bedrijf zag Dorien niet zo zitten, maar salarisadministrateur wel. Goed met cijfertjes was ze altijd al en vanuit het UWV kreeg ze dan ook akkoord om de opleiding tot onder andere salarisadministrateur te doen.

Dorien is begin 2021 bij Securex in dienst gekomen, terwijl ze net begonnen was met haar studie. Begonnen op CCT om het bedrijf te leren kennen en van daaruit doorgegroeid naar salarisadministrateur. Ondertussen werkt ze met veel plezier op deze afdeling. Flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden lopen als een rode draad door Doriens werk heen. In de branches waar ze eerst werkte, was het bijna onmogelijk om meer dan 4 weken vooruit te plannen. Met de regelmatige uren die ze nu werkt, kan dat makkelijk. Is er een keer iets met haar zoontje? Dan kan ze gemakkelijk naar huis en eventueel daar verder werken. Met een man die in de horeca werkt, is het fijn dat zij regelmatige uren werkt.

Dorien is ook lid van het bestuur van de PV van Securex. Zij verzorgt bijvoorbeeld een zomerbarbecue, etentjes en wellicht in de toekomst ook wel de Securex Pubquiz! Daarnaast gaat zij graag mee naar de uitjes die vanuit de Securex groep worden georganiseerd en zet zij altijd haar (positieve) beste beentje voor.

Stilzitten kent Dorien niet. Het liefst leert ze nog meer van de salarisadministratie bij en groeit ze dan door naar een andere afdeling. Voor nu verzorgt ze onder andere de salarisadministratie van diverse klanten, start ze kleinere klanten op en houdt ze haar kennis met betrekking tot wet- en regelgeving up-to-date. Dorien is bij Securex helemaal op haar plek!