Nieuwsgierig naar onze klanten?

Een pagina vol klantinspiratie, zo belangrijk zijn onze klanten voor ons. Zonder zouden wij niet bestaan. Maar wie zijn onze klanten? En waarom hebben ze voor Securex gekozen?
Deze pagina is toegewijd aan klantcases, testimonials en reviews. Vandaar de naam, klantinspiratie. Per klant lees jij waarvoor ze de diensten van Securex gebruiken en hoe zij de samenwerking vinden.

Reviews

Valerie Vanderstraeten – HR Business Partner België en Nederland bij Kiko Cosmetics

‘Ik ben in mijn eentje verantwoordelijk voor de personeelszaken voor 28 winkels en 230 werknemers. Daarom ben ik steeds op zoek naar manieren om processen te vereenvoudigen en te automatiseren om zo tijd te winnen voor andere taken. Securex heeft mij geholpen met het opzetten van verschillende koppelingen met Visma Nmbrs:

De samenwerking is en was snel, sterk, to the point en professioneel. Naast tijdwinst heeft dit voor meer juistheid in mijn data gezorgd. Ik raad deze dienst zeker aan, want ik geloof dat de investering het absoluut waard is op de lange termijn!’


Lars Kerckhoffs – Eigenaar van Kerckhoffs Administratieve en fiscale diensten

‘Ik ben al een aantal jaren klant van Securex, waar ik de salarisadministratie van mijn klanten heb ondergebracht. Zij kwamen zelf met een proactief voorstel om meer te automatiseren. Daar ben ik een enorme voorstander van. Het voorstel was om voor mijn klanten koppelingen te maken met Exact Online, een boekhoudsysteem. Dit heeft ervoor gezorgd dat de journaalposten rechtstreeks verwerkt worden in de financiële administratie. Het grootste voordeel van de koppelingen: tijdsbesparing.

Ik heb de samenwerking met Paul als zeer prettig ervaren. Hij is professioneel en deskundig. Ik zou deze dienst zeker aanraden aan anderen. Ga zo door!’