Horeca

“Alle ingrediënten voor succesvol personeelsbeheer in de horeca”

Als ondernemer in de horeca wil je een partner die de sector kent en begrijpt en waarbij je voor al je HR-zaken makkelijk terecht kunt. Wij bieden je een totaalaanpak 100% afgestemd op de horecasector.

Werken in de horeca is geen ‘nine to five’ job. Flexibiliteit en snelheid is dan ook cruciaal, en voor jou de standaard, en hier committeren wij ons graag aan. Aanwerven van personeel en het daarbij horende onboarding proces moet snel plaatsvinden, vanmiddag iemand aannemen is vanavond starten met werken.

Speciaal voor jou op menukaart een ruim assortiment voor het beheer & verloning van jouw personeel:

  • Je persoonlijke salaris team met kennis van de horecasector zorgt voor de maandelijkse salarisberekening.
  • Nmbrs, een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie voor jouw personeels- en salarisadministratie. Een allesomvattende tool die je ondersteunt in het organiseren van je gehele HR-administratie. Dankzij de ESS (medewerker app) kunnen je medewerkers gemakkelijk hun gegevens raadplegen of hun verlof aanvragen.
  • Onze Nmbrs Consultants kunnen voor jou het indiensttredingproces volledig inrichten,  je medewerker krijgt toegang tot de ESS waar het ‘eerste werkdag’ formulier kan worden ingevuld, het contract kan digitaal worden getekend. Zo kan de medewerker ’s avonds al starten met werken!
  • Onze App-dienstverlening onderzoekt of je bestaande tijdsregistratie- en/of planningssysteem gemakkelijk aan ons salarisapplicatie kan worden gekoppeld.
  • Nog geen oplossing voor een tijdsregistratie- en/of planningssysteem? Onze App-dienstverlening helpt je graag. Wij hebben de beste tools voor in de Horecasector uitgezocht.
  • Via onze Bedrijfslogin kun je op een dynamische manier je belangrijkste documenten inzien, denk aan: betaallijsten, kostenplaatsoverzichten, SEPA-files of werknemer gegevens.
  • Je altijd bij de Juridische afdeling terecht voor advies en service op maat van de Horecasector: administratieve formaliteiten, attesten, contracten, ontslagprocedures etc.