Agrarisch

In de agrarische sector zijn de dagen in de weekenden hetzelfde als doordeweeks. Het vee moet verzorgd worden en het land moet onderhouden worden, ongeacht welke dag het is. Bij Securex begrijpen we de specifieke werkomstandigheden in de agrarische sector en kijken we verder dan alleen het bieden van een perfecte salarisstrook.

Snel en eenvoudig een arbeidsovereenkomst met één druk op de knop

Heb jij een agrarisch bedrijf? Dat betekend vaak dat je werkt met de seizoenen. In de groei- en oogstseizoenen is er nu eenmaal meer werk dan in de rustseizoenen. Als hovenier zijnde is het groeiseizoen een drukke periode, maar vergeet ook de rustperiode niet. Tuinen moeten ontworpen worden en daar is personeel voor nodig.

Nieuw personeel moet snel ingewerkt worden, zodat ze aan de slag kunnen. Helaas blijkt dit in de praktijk moeilijker dan verwacht. De kans op fouten in het arbeidscontract is groot door onduidelijke communicatie, een slecht leesbaar handschrift of vanwege een taalbarrière. Fouten kunnen vervelende gevolgen hebben voor beide partijen, zoals verkeerde uitbetalingen of problemen met instanties vanwege onjuiste persoonsgegevens. Bovendien kost het veel tijd en moeite om de documenten opnieuw op te stellen en te laten ondertekenen.

Door dit proces te digitaliseren, kun je een arbeidsovereenkomst veel gemakkelijker opstellen en de administratieve last verminderen. Met de sjablonen van Securex vul je in één keer de benodigde velden in, waarna de gegevens automatisch worden opgehaald en ingevuld in de benodigde formats. De medewerker kan het contract snel en digitaal in zijn eigen taal ondertekenen en direct aan de slag. Maak je geen gebruik van sjablonen? Dan helpt onze juridische afdeling graag met het opstellen van het model arbeidsovereenkomst voor jouw agrarisch bedrijf.

Ontzorgen op HR-gebied in jouw agrarisch bedrijf

Terwijl jij zorg draagt voor het werk op jouw agrarisch bedrijf, ontzorgen wij jou op HR-gebied. Wij begrijpen de seizoensgebonden planning en hebben de focus op het beheer en verloning van jouw personeel. Onze softwareoplossingen zijn volledig op jouw sector afgestemd. Wij nemen een aantal taken van je over en zorgen dat jouw personeelsbeheer in orde is met de wetgeving. En onze gebruiksvriendelijke software maakt jouw administratie veel eenvoudiger.

Speciaal voor jou in onze stal: veel kennis over personeelsplanning, -beheer en verloning! Met onze dienstverlening kan jij rekenen op de volgende ondersteuning:

Neem contact op voor vragen

Bij Securex kun je altijd rekenen op een soepel in- en uittredingsproces, een correcte salarisadministratie en een gedigitaliseerd personeelsdossier. Zo kunnen nieuwe krachten razendsnel aan de slag en houd jij meer tijd over voor het werk dat je écht leuk vindt. Ben je benieuwd welke oplossingen wij voor jouw bedrijf hebben of heb je vragen over onze software? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jouw agrarische bedrijf de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.