Arbeidsovereenkomsten laten controleren?

Wanneer je een nieuwe medewerker aanneemt, is een arbeidscontract nodig. Het kan ook zijn dat je een nieuwe arbeidsovereenkomst laat opstellen omdat een werknemer promotie heeft gekregen of van functie wisselt. Hoe dan ook is het altijd verstandig om een arbeidsovereenkomst te laten controleren door onze Legal Advisors. Wij controleren de overeenkomst en geven, indien nodig, concreet advies.

Onze Legal Advisors zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en adviseren je graag over alle overeenkomsten binnen het arbeidsrecht.

Arbeidsovereenkomst laten opstellen

In een arbeidscontract staan de afspraken tussen de werknemer en werkgever. Wij stellen deze overeenkomst op aan de hand van jouw aangeleverde informatie, zoals het afgesproken salaris en het aantal vakantiedagen.

Ook geven we graag advies over specifieke bepalingen, zoals een concurrentie- of geheimhoudingsbeding. Wij zorgen ervoor dat jouw arbeidsovereenkomst juridisch waterdicht is, waardoor jij en je werknemer met een gerust hart kunnen samenwerken.

Arbeidscontract laten controleren

Heb je zelf een arbeidsovereenkomst opgesteld, maar wil je deze laten controleren door een arbeidsrechtjurist? Onze Legal Advisors controleren het arbeidscontract grondig. Zo toetsen we onder andere of:

Door jouw arbeidsovereenkomsten professioneel te laten controleren, garanderen onze specialisten dat alle juridische details correct en up-to-date zijn. Dit voorkomt toekomstige geschillen en verzekert een transparante en eerlijke werkomgeving. Zo kan jij je concentreren op het groeien van jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de juridische zekerheid waarop je kan vertrouwen.

Wil jij de hulp inschakelen van onze Legal Advisors? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.