Het digitaliseren en automatiseren van jouw HR-afdeling: wat is er mogelijk?

Weg met die papieren processen en tijdrovende salarisadministratie! Het is tijd om de digitalisatie van jouw HR-processen te omarmen. Gun jouw HR en medewerkers de rust en controle die nodig is om optimaal en veilig te werken. Door het digitaliseren van jouw HR-processen, houd je grip op alle belangrijke stappen voor nieuwe (en oude) werknemers. Maar daar houdt het niet bij op. Lees in deze blog hoe HR- en payroll softwareleverancier Nmbrs jouw organisatie steunt bij een succesvolle digitale transformatie van je HR-omgeving.

Het belang van een overzichtelijke HR-administratie

Onlangs een nieuwe collega aangenomen? Dat betekent nóg meer papieren velletjes met persoonsgegevens, handtekeningen, salarisstroken of verstrekkingen. Heb jij dit allemaal al netjes op orde? HR-administratie met papieren processen is een onnodige chaos die iedere organisatie gemakkelijk kan temmen. Door je salarisadministratie te digitaliseren voorkom je dat persoonsgegevens kwijtraken, salarisadministratie niet op orde is en nieuwe medewerkers niet weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast digitaliseert onze samenleving in rap tempo en verwachten je medewerkers dus ook een volledig digitaal ingerichte werkomgeving.

Creëer orde op één centrale plek

Zet daarom een stap richting toekomstgericht werken met gedigitaliseerde HR-processen. Daarmee heb je alles online op één plek, zodat je gemakkelijk terug kan vinden wat je nodig hebt! Zowel de werkgever als werknemer vinden snel informatie met betrekking tot bijvoorbeeld het arbeidscontract, salaris of verlof terug op een centrale, beveiligde omgeving: Nmbrs. Daarnaast ontlast je jouw HR-afdeling met duidelijke en inzichtelijke interne processen waar managers gedeelde verantwoordelijkheid voor hebben.

Neem risico’s weg met Nmbrs

Het digitaliseren van alle data in een HR-systeem biedt de mogelijkheid voor iedere werknemer om zelf zaken zoals verlof, verzuim, verstrekkingen of on- en offboarding van collega’s te regelen. Omdat je werkt met een standaard proces in een centrale omgeving, is er geen sprake van een verschillende aanpak per HR-medewerker. Rondslingerende papieren met persoonsgegevens erop zijn verleden tijd, evenals onnodig heen en weer communiceren via de mail; alle benodigde gegevens worden direct ingevoerd in jouw online HR-omgeving. Daardoor is meteen inzichtelijk wat er nog ontbreekt.

Oneindig veel mogelijkheden

HR bestaat natuurlijk uit verschillende interne processen. Binnen de Nmbrs applicatie zijn tal van HR-functionaliteiten beschikbaar en daarnaast is er een app-store waarin verschillende HR-software oplossingen gemakkelijk samenkomen. Zorg voor meer rust (en geluk!) binnen jouw HR-omgeving en digitaliseer bijvoorbeeld de volgende processen:

Nmbrs oplossingen bij Securex

Ben jij overtuigd  van de toegevoegde waarde van Nmbrs voor jouw organisatie of ben je al trouwe gebruiker? Laat Securex je een handje helpen met de implementatie van deze software. Zo ben je ervan verzekerd dat je een goede en volledige inrichting hebt die jouw organisatie efficiënter, overzichtelijker en gelukkig maakt. Securex Nederland heeft al jaren een verregaande samenwerking met de HR & Payroll applicatie Nmbrs door zowel loonadministratie als de belangrijkste HR-processen aan te bieden op één centraal platform.

Waar wacht je nog op?

Gun jij jouw HR-afdeling en medewerkers de rust en controle van een optimale, online werkomgeving? Spendeer je kostbare tijd dan niet aan tijdrovende papieren HR-processen maar begin vandaag met digitaliseren! Met de Nmbrs software ondersteunt Securex jou bij jouw salaris- en HR-inrichting, deels of volledig. Securex biedt oplossingen op maat en op basis van no cure no pay. Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op.