‘Omdat ik van origine geen salarisadministrateur ben, zijn wij vanaf de start van het Toverbaltheater al klant van Securex.’

Al 20 jaar betrokken bij het Toverbaltheater, Securex ondersteunt door middel van een correcte salarisadministratie

Twintig jaar geleden zijn wij gestart met het Toverbaltheater in Puiflijk. In 2010 zijn wij verhuisd naar Beneden-Leeuwen. Het Toverbaltheater is een plek waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of NAH vaardigheden leren om theater te maken, maar ook om restaurant ‘Voorproefje’ te runnen. Zij zijn bij ons de medewerkers en ondertussen is dit een team van 43 medewerkers geworden. Daarnaast werken wij met 13 collega’s (betaalde banen, 0,6 fte gemiddeld) om te ondersteunen in begeleiding, het geven van lessen en het begeleiden bij theatervoorstellingen, workshops, feesten, etc. die georganiseerd worden voor externe gasten. De administratie en schoonmaak wordt ook in eigen beheer gedaan.

Vanaf de start ben ik betrokken als administratief medewerker bij het Toverbaltheater. In vorige banen met andere functies heb ik verschillende werkzaamheden uitgevoerd, maar salarisadministratie hoorde daar niet bij. Daarom zijn wij direct bij de start van het Toverbaltheater op zoek gegaan naar een salarisadministrateur om ons hierin te ondersteunen.

Door positieve ervaringen van anderen zijn wij terecht gekomen bij Theo van Deelen. Van Deelen zat bij ons in de buurt. Van mutaties met de post opsturen tot een geautomatiseerd systeem via de app, in de afgelopen 20 jaar is er veel veranderd. Wij werken niet met tijdregistratiesystemen of planningstools, waardoor wij alleen onze salarisadministratie onderbrengen.

Van Deelen is een aantal jaar geleden overgenomen door Securex. Deze overname is voor ons heel soepel verlopen. Wij hebben toentertijd een introductie van de country manager van Securex gehad, maar meer hebben wij van de overname niet gemerkt. De communicatie bleef voor ons hetzelfde.

De jarenlange samenwerking tussen Van Deelen en daarna Securex is altijd erg positief en goed geweest. Securex is een fijne sparringpartner bij vragen zoals tijdelijke contracten of bijzondere verlofopnames. Ik word altijd te woord gestaan door een vriendelijk team. Hiermee is een prettig, open contact wat ervoor zorgt dat ik altijd bij de juiste mensen terecht kom. Meestal direct, en anders binnen korte tijd, heb ik antwoord op al mijn vragen.

Het is ook heel fijn om met hen open van gedachte te kunnen wisselen over vraagstukken. We krijgen altijd zeer professioneel en up-to-date advies.

Securex, heel erg bedankt voor al 20 jaar jullie steun en kennis.

Het Toverbaltheater neemt al jaar en dag de salarisadministratie bij Securex af. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze pagina over de salarisadministratie bij Securex.