‘Meer inzicht en een gedigitaliseerd personeelsdossier, dat was waar wij Nmbrs voor wilden gebruiken bij Madeliefje Thuiszorg.’

Een volledig geïmplementeerd systeem voor meer inzicht, daar hielp Securex Madeliefje Thuiszorg mee

Zo’n 2,5 jaar geleden ben ik bij Madeliefje Thuiszorg begonnen. Eerst als HRM medewerker, nu als HRM coördinator. Toen ik startte bij Madeliefje Thuiszorg was de HRM afdeling nogal verdeeld. De een deed verzuim, de ander wat aan contracten, naast hun normale werkzaamheden. Ik ben begonnen met het professionaliseren van de HRM afdeling en nu zitten we hier ook met z’n vieren.

Onze externe salarisadministrateur werkt met Nmbrs. Begin 2023 zijn we gaan kijken of we het systeem anders in konden richten, zodat we hier ook mee kunnen gaan werken. We zijn eerst gaan onderzoeken of we het zelf anders in konden richten, maar dat lukte helaas niet. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons kon helpen met het inrichten van Nmbrs en daarna het opzetten van workflows. Ik heb hiervoor bij twee partijen een offerte aangevraagd en uiteindelijk hebben wij voor Securex gekozen. Wij zijn gestart met het digitaliseren van ons personeelsdossier. Achter iedere medewerker hangen nu documenten, zoals het contract, persoonlijke gegevens en verlengingen. Tevens houden wij het ziekteverzuim nu bij in Nmbrs, voor de salarisadministrateur.

We vonden in Securex een partner die ons hielp met het inrichten van het systeem en de workflows. Het is lastig om dit zelf te doen, omdat je veel kennis van Nmbrs nodig hebt. Ook wat betreft de workflows hadden wij een partner nodig die dit ons uitlegde. Nu hebben we een start gemaakt met de workflows en hoef ik veel minder zelf vast te leggen in een apart Excel bestandje. In de toekomst willen we dit nog verder professionaliseren. We hebben nu al veel meer inzicht in de taken die nog open staan en we kunnen er gemakkelijk achteraangaan.

Securex, bedankt voor de inrichting!

Net als Madeliefje Thuiszorg hulp nodig bij het implementeren van Nmbrs? Of wil je de software optimaliseren? Onze Nmbrs consultants helpen je graag!