De zoektocht naar een systeem met meer HR-functionaliteiten duurde lang, maar met het systeem van Nmbrs en de implementatie van Securex hebben wij nu een fijn, uitgebreid HR-systeem bij Timmerman B.V.!

Overstappen naar een nieuw systeem dat toekomst bestendig is, heeft een goede implementatie nodig

Drie jaar geleden kwam ik bij Timmerman B.V. in dienst als HR-medewerker. Direct bij de sollicitatie werd mij gevraagd of ik ook de salarisadministratie op mij wou nemen, omdat de financiële afdeling het te druk had gekregen. Dat had ik nog nooit gedaan, maar daar stond ik zeker voor open. Op dat moment werkten wij met een programma waar alleen de salarisadministratie in kon worden gedaan.


Wij wilden toen overstappen naar systeem waar meer HR-functionaliteiten in mogelijk was. Daarom startte er een lange zoektocht naar een nieuw systeem. Uiteindelijk is ervoor gekozen om Nmbrs te implementeren.


Nmbrs werd vanwege referenties gezien als een goede opvolger. Via Nmbrs zijn wij toen gekoppeld aan Steven, van Securex. Hij heeft voor ons het systeem geïmplementeerd en mij uitleg gegeven over het systeem. Hierdoor kon ik snel en gemakkelijk aan het werk met Nmbrs.
De samenwerking met Securex verliep soepel. Met Steven heb ik fijn contact gehad en kon ik
makkelijk schakelen. De verloning gaat nu veel sneller en gemakkelijker dan in ons vorige systeem, waardoor ik meer tijd overhoud. Hopelijk kunnen wij in de toekomst overige zaken, zoals urenregistratie, ook nog digitaliseren, zodat ook dit efficiënter gaat. Ik zal dan in ieder geval weer contact opnemen met Steven, vanwege de fijne samenwerking. Securex en Steven, bedankt!

Wil jij ook meer uit jouw Nmbrs omgeving halen? Onze consultants helpen je graag verder.