‘Door de implementatie van Nmbrs door Securex, brachten wij meer inzicht binnen het bedrijf.’

Op zoek naar een systeem waarbij meer inzicht mogelijk was, zo kwam Navawa via Nmbrs bij Securex terecht

Ongeveer 3 jaar geleden kwam ik bij Navawa in dienst als controller. Waar ik startte met ongeveer 30 collega’s, zijn wij vooral in de afgelopen 1,5 jaar gegroeid naar een team van 85 collega’s. Voor de personeels- en salarisadministratie hadden wij toen nog geen medewerker in dienst en mutaties werden bijgehouden in bestandjes in Google Drive. De salarisadministratie werd uitbesteed. Aanlevering van gegevens, zoals kilometers en mutaties, gingen via de mail en terugkoppeling middels pdf’s.

Om meer inzicht te krijgen, zijn wij op zoek gegaan naar een programma dat het allemaal net even iets makkelijker moest maken én waar wij zelf meer inzicht hadden.

Op dat moment kreeg ik voor het eerst een HR collega die al eerder met Nmbrs had gewerkt. De keuze om nu dus ook voor Nmbrs te gaan, was zo gemaakt. Via Nmbrs werd geadviseerd om een Up en Go traject te starten en zo werden wij gekoppeld aan Securex. Eind 2021 hebben wij de implementatie gedaan, in januari 2022 zijn wij live gegaan. Begin 2023 zijn wij begonnen met het instellen van diverse workflows om nog meer uit Nmbrs te kunnen halen. Beide keren zijn wij goed geholpen door Securex.

Door Nmbrs te implementeren kunnen wij de salarisadministratie zelf doen. Daarnaast is er veel geautomatiseerd. Kilometervergoeding kan nu gewoon worden ingevoerd in de app, dit hoeft een leidinggevende dan alleen nog maar goed te keuren. De workflows zijn we nu aan het optimaliseren, waardoor er bijvoorbeeld meer reminders komen voor uit te voeren acties en controles.

De samenwerking met Securex verloopt erg prettig. Na afloop van de implementatiefase hebben wij ook een supportabonnement afgenomen. Mochten we vragen hebben, dan kunnen wij altijd terecht. Securex reageert snel op mail en ze zijn goed in staat om behalve programma-technisch ook heel goed vakinhoudelijk met ons mee te denken. Training on the job, met onze eigen gegevens maakt het ook heel effectief.

Securex, bedankt!

Benieuwd naar onze Nmbrs consultants om ook jouw Nmbrs omgeving goed te implementeren? Je leest er meer over op deze pagina.