‘Afhankelijk zijn van één persoon wilde ik bij de Trombosestichting niet meer, vandaar dat ik op zoek ging naar meer zekerheid.

Van éénpitter naar een team, de Trombosestichting ging voor meer zekerheid bij Securex

Een jaar geleden ben ik begonnen in mijn functie als directeur bestuurder bij de Trombosestichting. Wij zitten met 8 medewerkers op kantoor, dus qua salarisadministratie is het niet logisch om hier iemand voor aan te nemen. Sowieso werd de administratie door één ZZP’er verzorgd. Nogal risicovol, want stel dat deze ZZP’er langdurig ziek wordt of een ongeluk krijgt. De salarissen moeten toch uitbetaald worden. Daarom voelde ik de noodzaak om de administratie en de salarisadministratie uit te besteden aan een bureau.

Voor de salarisadministratie hebben wij voor Securex gekozen. Ik kende Securex al vanuit mijn functie als plv. Directeur bestuurder van stichting ALS. Daar werkten wij al samen. Vanuit Stichting ALS heb ik meerdere partijen om tafel gehad en ben ik uiteindelijk samen gaan werken met Securex. Dit kwam vooral door de goede prijs-kwaliteit verhouding. Tevens moet het vooral ook een simpel systeem zijn, dat goed te gebruiken is door de medewerkers. Omdat ik hier al zo aan gewend was en de samenwerking goed was, heb ik ook voor Securex gekozen bij de Trombosestichting. 

De salarisadministratie in het systeem waar Securex het in verwerkt, Visma Nmbrs, is een eenvoudig systeem in gebruik. Simpele mutaties verwerk ik zelf. Voor de medewerkers is Visma Nmbrs ook een eenvoudig systeem om de loonstroken in te zien of verlof aan te vragen.

De samenwerking met Securex verloopt soepel. Ook met complexere vragen word ik snel en goed geholpen. De meeste mutaties maak ik gewoon zelf, maar bij bijvoorbeeld een re-integratie traject vind ik het toch lastig om de goede mutaties door te voeren. Hier helpt Securex goed bij. Ook bij de implementatie van het systeem zijn wij goed en correct geholpen. 

Door deze implementatie ben ik niet meer afhankelijk van één persoon en loop ik minder risico. Het fijne vind ik dat het systeem zo eenvoudig werkt en de kosten niet te hoog zijn. Securex, bedankt!

Meer weten over onze dienstverlening? Neem eens contact op met Sjors. Hij verteld je er graag van alles over!