Werken bij

Securex Nederland

Video: Werken bij Securex Nederland

Werkzoekenden opgelet!

Securex Nederland is de leukste HR-dienstverlener in Nederland, althans, dat vinden wij zelf! We zijn internationaal, we zijn innoverend en we zijn modern. De visie van ons bedrijf is om in elke fase van de employee journey het dienstpakket op het gebied van service en software nóg uitgebreider, flexibeler en passender te maken voor de klant. We zijn dan ook nog hard aan het groeien en we zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Wij zijn er nu al enorm goed in om onze klanten en de medewerkers van onze klanten volledig te ontzorgen, maar dit is natuurlijk een doorlopend proces! Waar jij onderdeel van kunt zijn!

Wil jij onderdeel worden van ons team? We zijn momenteel op zoek naar:

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij super getalenteerd, slim, betrokken en top bent en dat jij gelooft dat je een super goede aanvulling aan ons team zou zijn. Wij worden graag door jou overtuigd! Leg ons uit wat jou motiveert en wat je samen met ons bij Securex wilt bereiken. Stuur dit samen met je Curriculum Vitae naar Lo.van.grinsven@securex.nl

Stuur je motivatie en CV naar...

Lo van Grinsven

HR-Officer

Video: werken bij Securex Nederland als salarisadministrateur

 

 

Meet Stephan Swier (hij voelt zich verantwoordelijk)

Mijn officiële titel is ''Country-Manager'', maar eigenlijk vind ik titels verschrikkelijk. We doen het namelijk allemaal samen, als een team. Een betere beschrijving die bij mij past: ik voel me verantwoordelijk. Ik denk dat dit ook goed de cultuur op de werkvloer bij Securex omschrijft. Een prettige werkomgeving, waarbij je samen met jouw collega’s klaar staat voor onze klanten èn voor elkaar.

Stephan Swier
''Country-Manager''

Meet Paul Spanjaard

Een goede balans tussen werk en privé, dát is belangrijk en staat naast toffe projecten voorop!

Paul Spanjaard
Integration Officer

Meet Eva Jakobs

Ik vind Securex echt een fijn bedrijf! De ideale werksituatie creëren voor jouw situatie: dat is waar ze hier voor staan.

Eva Jakobs
Marketeer

Meet Joop Gokke

Sinds 1 februari 2021 werk ik bij Securex. Ik voelde me al sinds het eerste kennismakingsgesprek op mijn gemak. Er hangt hier een prettige sfeer en ik voel me hier thuis. Enorm fijn.

Joop Gokke
Payroll Professional